• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۸۸۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
بین الملل » غرب آسیا

جزئیات عملیات هفتم اکتبر حماس از زبان عضو شورای نظامی قسام 

عزالدین حداد، عضو شورای نظامی گردان‌های قسام، جزئیات عملیات هفتم اکتبر را شرح داد.

جزئیات عملیات هفتم اکتبر حماس از زبان عضو شورای نظامی قسام 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری شهاب، عزالدین حداد، عضو شورای نظامی گردان‌های قسام، در برنامه "ما خفی اعظم" در شبکه الجزیره جزئیات عملیات هفتم اکتبر را اینگونه تشریح کرد:

سران رژیم اشغالگر که به آمریکا و غرب تکیه کرده‌اند، چاره‌ای جز تسلیم شدن در برابر خواسته‌های عادلانه ما شامل توقف جنگ، خروج کامل از نوار غزه، آزادی اسرای ما در زندان‌های خود به‌ویژه اسرای دارای حبس ابد، برداشتن محاصره و بازسازی غزه نخواهد داشت.

از اول اکتبر ۲۰۲۳، فرماندهان نظامی قسام به‌طور مداوم و ۲۴ ساعته در حال جلسه بودند تا برنامه‌ها و نقشه‌ها را تایید کنند، آخرین جزئیات را تنظیم و زمان‌بندی اجرای عملیات را مشخص کنند.

در ۲۴ ساعت قبل از زمان عملیات، اتاق‌های فرماندهی و کنترل به اتاق عملیات مرکزی که بر اجرا نظارت می‌کرد، متصل شدند و فرآیند تجمع و فراخوان نیرو‌های اجرای عملیات حمله آغاز شد. سلاح‌های پشتیبانی جنگی نیز تا ساعت ۶:۳۰ صبح روز هفتم اکتبر در حالت آماده‌باش کامل بودند.

حمله ما دقیقاً همان مانور‌هایی را که مجاهدان ما تمرین کرده بودند، به اجرا در آورد، در زمان عملیات، همزمان موشک‌ها شلیک، پهپاد‌ها پرتاب و یگان‌های دریایی ما همراه با هزاران نفر از نیرو‌های نخبه پیاده‌نظام قسام که به لطف خدا پس از فرو ریختن دیوار مرزی از سوی مجاهدان یگان‌های مهندسی طی صحنه‌ای باشکوه از آن عبور کردند، این صحنه یادآور قول خداوند متعال بود: «از دروازه وارد شوید و وقتی وارد شدید، قطعاً پیروز خواهید بود.»

به لطف و توفیق خداوند، لشکر غزه در عرض چند ساعت سقوط کرد و موفقیت عملیات طوفان الاقصی به‌طور شگفت‌انگیزی اعلام شد. دشمن با وجود بزرگی عملیات، به هیچ اطلاعاتی دست نیافت و دفاع آنها در برابر رزمندگان ما بی‌اثر بود. مجاهدان ما با مهارت و شجاعت کامل جنگیدند و در میدان نبرد، اخلاق‌مدارترین و مسئولیت‌پذیرترین نیرو‌ها بودند.

عزالدین حداد در ادامه گفت: رژیم اشغالگر در جنایات خود علیه اسرای ما به‌ویژه پس از واگذاری مسئولیت آنها به وزیر نژادپرست و فاشیست، ایتمار بن‌گویر، به وحشی‌گری روی آورد. این جنایات شامل قتل از طریق گرسنگی مانند شیخ خضر عدنان، مرگ بر اثر بی‌توجهی پزشکی به اسرای بیمار مانند ناصر ابو حمید و ولید ابو دقه و صدور احکام حبس ابدی است که در جهان بی‌سابقه بوده و به هزاران سال، در شرایطی غیرقابل تحمل می‌رسد.

تمام تلاش‌های ما برای وادار کردن جامعه بین‌المللی به توقف تجاوزات رژیم اشغالگر علیه قدس و مسجد الاقصی بی‌نتیجه ماند. اشغالگران بدون هیچ مانعی به تجاوز، ضرب و شتم و آزار ادامه دادند و فریاد‌های استغاثه و کمک خواهی از قدس، الاقصی و مردم ما در کرانه باختری بلند شده بود.

در غزه، محاصره سیستماتیک تشدید شد و اشغالگران به دنبال مرگ تدریجی مردم ما بودند. ما نمی‌توانستیم دست‌رو دست بگذاریم یا تماشاگر باشیم. در عقیده ما به عنوان مقاومت، هیچ‌گاه جایز نبوده که در دفاع از پیامبرمان (صلی‌الله‌علیه‌وآله) کوتاهی کنیم. بنابراین، طوفان الاقصی برای خنثی‌کردن برنامه‌های دشمن با یک ضربه پیش‌دستانه و بی‌سابقه ضروری بود تا از مقدسات، مردم و مقاومت خود دفاع کنیم.

ما هشدار دادیم که این واقعیت قابل قبول یا قابل تحمل نیست، اما رژیم اشغالگر سعی کردند با بهبود محدود شرایط زندگی در غزه و ارائه تسهیلات جزئی، ما را فریب دهند و مقاومت در غزه را از مسائل کرانه باختری، قدس و اسرا جدا کنند این موضوع باعث تقویت گرایش ما به گزینه نظامی شد، به‌ویژه با شکست تمام گزینه‌های دیگر از این رو فرماندهی بخش نظامی به یگان اطلاعات و عملیات دستور آغاز جمع‌آوری اطلاعات و آماده‌سازی برنامه‌های لازم را صادر کرد.

ما نشانه‌هایی را رصد و دریافت کردیم و اطلاعاتی به دست آوردیم که تایید می‌کرد دشمن قصد دارد یک جنگ ویرانگر را علیه غزه آغاز کند، زیرا معتقد بود که ما با پیشنهادات آنها همراهی نخواهیم کرد. اطلاعات به‌دست‌آمده نشان می‌داد که دشمن قصد دارد بلافاصله پس از اعیاد یهودی، با یک حمله هوایی غافلگیرانه که شامل هدف قرار دادن تمام گروه‌های مقاومت می‌شد، حمله خود را آغاز کند و سپس یک حمله زمینی گسترده و ویرانگر علیه مردم، سرزمین و توانمندی‌های ما انجام دهد.

ما این اطلاعات را بسیار جدی گرفتیم و در عین حال، ارتباط خود با تمام واسطه‌ها را حفظ کردیم و دستور دادیم که تلاش‌های اطلاعاتی تشدید شود و آمادگی برای گزینه نظامی کامل گردد.

وی در ادامه گفت: در طول برنامه‌ریزی، یگان اطلاعات ما موفق به دستیابی به یک سند مربوط به فعالیت یگان۸۲۰۰، مهم‌ترین یگان اطلاعاتی رژیم اشغالگر از طریق نفوذ امنیتی به یکی از سرور‌های آنها شد. این سند مورد مطالعه و تحلیل قرار گرفت و محتوای آن در مسیر برنامه‌ریزی عملیات گنجانده شد.

تصمیم بر این شد که یک برنامه فریب و گمراه‌سازی استراتژیک برای دشمن اجرا شود. ما به دشمن این تصور را دادیم که تسهیلات را پذیرفته‌ایم، در حالی که آماده‌سازی برای نبرد به‌طور کامل در جریان بود. منطقه عملیات طوفان الاقصی مشخص شد و هدف، حمله به لشکر غزه و نابودی پایگاه‌ها و موقعیت‌های آن، همچنین هدف قرار دادن نیرو‌های امنیتی مستقر در شهرک‌های لشکر غزه و اسیر کردن بیشترین تعداد ممکن از نظامیان دشمن برای آزادی اسرای ملت فلسطین بود.

با توجه به گستردگی نبرد و پیامد‌های پیش‌بینی‌شده آن، برادران در محور مقاومت در جریان جهت‌گیری کلی قرار گرفتند، اما زمان دقیق انجام عملیات (ساعت صفر) در محدود‌ترین دایره ممکن نگه داشته شد تا موفقیت حمله تضمین شود.

ما در رهبری مقاومت در غزه سربلند، به مردم مقاوم لبنان و برادران در مقاومت اسلامی لبنان که بهترین فرماندهان و سربازان خود و در راس آنها شهید سید حسن نصرالله را در نبرد حمایت از غزه و دفاع از لبنان تقدیم کردند، درود می‌فرستیم. همچنین از نقش برادران در رهبری مقاومت یمن و عملکرد قهرمانانه و افتخارآمیز آنها، مقاومت عراق و برادرانمان در جمهوری اسلامی ایران و تمام کشور‌ها و جنبش‌هایی که در نبرد و مسیر سرنوشت‌سازمان در کنار ما ایستادند، تقدیر می‌کنیم. مواضع آنها در سایه مواضع ناامید کننده و توطئه جنایتکارانه برخی علیه آرمان و ملت فلسطین و منافع امت، در صفحات تاریخ با حروفی از نور ثبت خواهد شد.

ما عملیات اسیر کردن نظامیان دشمن را در مسیر‌های از پیش تعیین‌شده و دور از چشم اشغالگران و فناوری‌های پیشرفته آنها انجام دادیم. رویکرد ما این بود که با اسرا مطابق تعالیم اسلام رفتار شود. در مقابل، ما مراقب جان اسرای دشمن بودیم و با آنها به خوبی رفتار کردیم، اما دشمن از همان روز اول تصمیم به کشتن آنها گرفت. این موضوع به وضوح در هدف قرار دادن آنها در شهرک بئیری، بمباران و کشتن "تومر نمرود" افسر جوان اسرائیلی در روز‌های اول نبرد، و کشتن سه نظامی در شرق شجاعیه واضح و مشخص بود. دشمن تا به امروز نیز به کشتن اسرا ادامه داده است.

عزالدین حداد، در ادامه افزود: پس از شکست مفتضحانه و ناکامی کامل اطلاعاتی اشغالگران، آنها به جای مقابله با رزمندگان در میدان نبرد، اقدام به انتقام‌گیری وحشیانه از مردم ما کردند. این اقدامات با حمایت و پشتیبانی مستقیم دولت آمریکا و برخی دولت‌های غربی انجام شد، به‌طوری که پل‌های هوایی آنها ده‌ها هزار تن تجهیزات نظامی را به دشمن رساندند که به گسترش تجاوزات آنها علیه انسان، سنگ و درخت منجر شد.

ما نبرد دفاع از سرزمین و مردم خود را آغاز کردیم و برای آن کمین‌ها، تونل‌ها و میدان‌های مین آماده کردیم. این نبرد با عنوان پایداری و چالش همراه بود و آتش آن جنگ‌افزار‌ها و نظامیان دشمن را دربرگرفت و هزاران کشته و زخمی در میان آنها بر جای گذاشت. این موضوع تأیید می‌کند که برنامه دفاعی ما در بالاترین سطح ممکن اجرا شد.

یکی از بارزترین نشانه‌های شکست دشمن و تأثیرات مهم طوفان الاقصی، استعفا‌های پیاپی در نهاد‌های نظامی دشمن، اعتراف به ناکامی بزرگ، تبادل اتهامات و سردرگمی در سیستم اطلاعاتی آنها بود. همچنین تلاش برای فرار از مسئولیت، به‌ویژه در سطح سیاسی و به رهبری نتانیاهو، از دیگر نشانه‌های این شکست بود.

ما اطمینان داریم که این استعفا‌ها و بحث‌ها ادامه خواهد یافت و با پیشرفت تحقیقات و آشکار شدن ابعاد بیشتر شکست و ناکامی دشمن در روز‌ها و ماه‌های آینده، تشدید خواهد شد.

ملت بزرگ و مبارک ما، که در سراسر جهان بی نظیر است، رمز موفقیت ما در طوفان الاقصی بود. آنها با ایستادگی بر سرزمین خود، در صفحات تاریخ ثبت کردند که مردمی هستند که ظلم و تجاوز را نمی‌پذیرند و هر آنچه گران‌بها و ارزشمند است، برای دین، وطن و مسجد الاقصی تقدیم می‌کنند. وظیفه ما است که به مردم خود به رسالت، غرور و عظمت‌شان ادای احترام کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
درود بر رزمندگان جبهه مقاومت و دورد بر روح شهدا
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)